Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

www.gorod.dp.ua

Понеділок, 16 лютого 2015, 17:40

На Львівщині продовжують ліквідовувати ями

За одну добу дорожні служби Львівської області ліквідували понад півкілометра ям.  

Протягом 13 лютого дорожники ліквідували загалом 526 м2 ямковості, в тому числі: 88 кв.м на відрізку 15-16 км дроги Стрий- Івано-Франківськ - Чернівці – Мамалига (Н-10), 158 кв.м на відрізку 33-34 км дороги Стий-Тернопіль - Кіровоград – Знамянка (Н-12), 145 кв.м на відрізку 409-441 км дороги Мукачево - Рахів - Богородчани - Ів.Франківськ – Мамалига (Н-09) , та 135 кв. м  - на відрізку 82-86 км дороги Львів – Тернопіль (Н-02) .

Ліквідацію ямковості на дорогах області здійснює  ДП «Львівський облавтодор», - про це повідомляє Служба автомобільних доріг, яка є замовником даних робіт.

За інформацією прес-служби, для ліквідації ямковості на цих ділянках доріг було витрачено загалом 59,5 асфальто-бетонної суміші.

Нагадаємо, у зв'язку зі сприятливими погодними умовами, дорожні служби Львівської області минулого тижня відновили роботи з ліквідації аварійної ямковості. Роботи проводяться коштом експлуатаційного утримання доріг.

Цього тижня роботи з ліквідації ямковості на дорогах Львівщини за сприятливих погодних умов продовжаться. Нагадаємо, Служба автомобільних доріг у Львівській області є балансоутримувачем доріг загального користування Львівської області, крім доріг комунальної власності. Служба доріг здійснює організацію утримання в належному технічному стані мережі автомобільних доріг загального користування Львівської області шляхом укладення договору підряду з організаціями, на які покладається обов’язок належного виконання робіт з ремонту та експлуатаційного утримання автомобільних доріг в межах виділеного бюджетного фінансування. 

Мережа автомобільних доріг загального користування Львівської області станом на 1січня 2015 становить 8380 км, в тому числі: автодороги державного значення – 1866,1 км, автодороги місцевого значення – 6514,5 км.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.