Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ua.korrespondent.net

Вівторок, 17 лютого 2015, 15:43

За вбивство львівського міліціонера азербайджанців можуть засудити до 10 років

Прокуратура Сихівського району скерувала до суду обвинувальний акт трьох азербайджанцям, які вбили у Львові  26-річного міліціонера.

У ході слідства встановлено, що згадані громадяни азербайджанської національності, віком 21-23 роки, перебуваючи поблизу одного з розважальних закладів міста, на ґрунті раптово виниклого конфлікту завдали  міліціонеру численних важких тілесних ушкоджень, несумісних із життям.

Від отриманих травм правоохоронець-інспектор підрозділу ДАІ при ЛМУ ГУ МВС України у Львівській області помер.

Їх дії прокуратурою кваліфіковано за   ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження,   вчинене групою осіб, що спричинило смерть потерпілого). Згідно з  законодавством, за вчинені злочини  цим трьом зловмисникам загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 10 років, - повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Крім цього, встановлено причетність двох обвинувачених  до інших кримінальних правопорушень, зокрема розбоїв та заподіяння умисних тяжких тілесних ушкоджень.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.