Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

призов

uapress.info

Вівторок, 17 лютого 2015, 17:14

Вийшов Указ про чергові призови на строкову службу

призов

У 2015 році чергові призови громадян України на строкову військову службу відбудуться у квітні – травні та у жовтні – листопаді.

Президент підписав Указ «Про строки проведення чергових призовів, чергові призови громадян України на строкову військову службу та звільнення в запас військовослужбовців у 2015 році». Документ опублікований сьогодні на офіційному сайті Глави Держави.

Згідно з документом, на строкову військову службу призвуть придатних за станом здоров'я до військової служби в мирний час громадян України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 20 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу.

Кабінету Міністрів України доручено визначити чисельність громадян, які підлягають призову на строкову військову службу, а також обсяги видатків для проведення чергових призовів у 2015 році.

Крім цього, Указ передбачає звільнення у квітні – травні 2015 року в запас із Збройних Сил України, інших військових формувань України, Державної спеціальної служби транспорту військовослужбовців, які вислужили встановлені строки строкової військової служби.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.