Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабарництво

ua.112.ua

Середа, 18 лютого 2015, 11:22

Підлеглого Садового викрили у вимаганні хабара

хабарництво

Правоохоронці викрили 60-річного керівника одного з комунальних підприємств Львова, який за сприяння у наданні в оренду нежитлових приміщень вимагав та одержав хабар.

Правоохоронні органи Львова відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.368 ККУ стосовно зловмисника, який одержав 8200 гривень за сприяння у наданні в оренду нежитлових приміщень, що перебувають на балансі підпорядкованому йому ЛКП.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення  волі  на  строк  від 5 до 10 років з позбавленням  права  обіймати  певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

 Як інформує прес-служба ГУ МВСУ у Львівській області, працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області за процесуального керівництва прокуратури Залізничного району викрили встановлюють чи причетний підозрюваний до інших фактів вимагання та одержання ним неправомірних вигод.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.