Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

мобілізація

lviv.vgorode.ua

Четвер, 19 лютого 2015, 13:47

За ухилення від мобілізації на Львівщині відкрито 40 кримінальних проваджень

мобілізація

З початку оголошення 4 хвилі часткової мобілізації правоохоронні органи Львівської області виявили 40 випадків незаконного ухилення від неї.

Такі дані озвучені сьогодні у прокуратурі Львівської області під час   координаційної наради   керівників правоохоронних органів, на якій вивчали стан виконання на Львівщині Указу Президента України «Про часткову мобілізацію» від 14.01.2015. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Учасниками наради проаналізовано всі аспекти скоординованої роботи    уповноважених органів, спрямованої на підтримання бойової і мобілізаційної готовності Збройних Сил України. Зокрема,  відзначено, що на цей час між  органами виконавчої влади, місцевого самоврядування, міськрайвідділами міліції та військовими комісаріатами налагоджено відповідний обмін інформацією, який сприяє своєчасному оповіщенню і прибуттю громадян, що призиваються на військову службу, а також вирішенню інших потреб Збройних Сил України - поставок техніки на збірні пункти, військові частини,  тимчасового  виділення   будівель, земельних ділянок.

Водночас, у ході наради учасниками   зосереджено увагу на проблемних питаннях, які потребують невідкладного реагування, а саме -  уточнення  даних щодо прописки та місця проживання громадян, їх сімейного стану. Крім цього, активізації потребує робота із    попередження, виявлення та припинення корупційних діянь   під час призову громадян на строкову військову службу.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.