Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

тарифи на газ зростатимуть

firtka.if.ua

Четвер, 19 лютого 2015, 16:36

Тарифи на газ для населення підніматимуть уже з квітня

тарифи на газ зростатимуть

Уряд України на переговорах із МВФ не погодив одномоментно підвищити ціни на газ для населення  до рівня близько 300 дол. за тисячу кубометрів.

Про це сьогодні у ході засідання Громадської ради при Міненерговугілля повідомив міністр енергетики і вугільної промисловості України Володимир Демчишин, - передає УНІАН.

Підвищення цін на газ почнеться з квітня. При цьому міністр додав, що підвищення цін було одним із ключових пунктів переговорів з основним кредитором країни - Міжнародним валютним фондом. Однак, уряд  не пішов на крок одномоментного підвищення тарифу на газ до рівня ціни на імпортний газ.

Водночас, ні Володимир Демчишин, ні представники Міненерговугілля, не уточнили рівень, до якого буде підвищено ціни вже у квітні, пославшись на те, що встановлення тарифів є прерогативою й компетенцією Національної комісії.

Нагадаємо, 18 лютого голова НБУ повідомила про зростання тарифів на газ – до 280% і тепло – до 66%.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.