Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

news.liga.net

Четвер, 19 лютого 2015, 18:24

Генпрокуратура закриє 38 кримінальних справ стосовно підприємств з іноземними інвестиціями

Обласним прокуратурам дано вказівку активізувати розслідування кримінальних проваджень за фактами заподіяння шкоди компаніям з іноземними інвестиціями.

З метою покращення інвестиційної привабливості нашої держави в Генеральній прокуратурі працює спеціальна робоча група під керівництвом заступника Генпрокурора Віталія Каська, завданням якої є перевірка обґрунтованості проведення кримінальних розслідувань стосовно підприємств з іноземними інвестиціями. Про це йдеться на сайті відомства.

За попередніми результатами її роботи вже прийнято рішення про закриття 38 кримінальних проваджень стосовно іноземних компаній чи їх службових осіб, досудове розслідування у яких здійснювалось за межами розумних строків та не припинялося за наявності передбачених законом підстав для їх закриття. Перед керівниками відповідних відомств поставлено питання про притягнення до відповідальності винних у цьому працівників правоохоронних органів. Триває перевірка інших кримінальних проваджень цієї категорії.

Робоча група веде свою роботу у взаємодії з представниками бізнес-спільноти, у тому числі з Європейською бізнес асоціацією та Американською торгівельною палатою в Україні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.