Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП

te.org.ua

П'ятниця, 20 лютого 2015, 10:15

Протягом минулої доби в ДТП на Львівщині загинуло 3 людей

ДТП

19 лютого у Стрийському та Мостиському районах у ДТП загинуло троє чоловіків, у Львові – травмували 17-річну студентку

Управління ДАІ у Львівській області повідомляє про три ДТП, які трапились протягом минулої доби на території Львівської області та у Львові.

У Львові на вул. Липинського близько 16-ї години водій автомобіля «Mіtsubishi Carisma», 40-річний житель Кам’янка-Бузького району, скоїв наїзд на 17-літню студентку. У результаті ДТП дівчина отримала перелом ноги. Обставини та причини цієї автопригоди правоохоронці наразі встановлюють. 

У селі Мелешки, що у Мостиському районі, внаслідок ДТП загинув водій легковика. Це трапилось учора, 19 лютого, близько 18.50 години. За попередньою інформацією, керманич автівки «Volkswagen Passaт», 45-річний мешканець Мостиського району, не обрав безпечної швидкості руху та з’їхав у кювет, де легковик перекинувся.

Близько 21.05 години на автодорозі «Київ-Чоп» у Стрийському районі 44-річний мешканець Миколаївського району, прямував у напрямку Стрия. За попередніми даними, чоловік виїхав на смугу зустрічного руху та вчинив зіткнення з автівкою «Citroen Berlingo», якою керував 26-річний житель Стрия.  Водій та 41-річний пасажир легковика «Volkswagen» - від отриманих травм загинули на місці події.  

Водій автомобіля «Citroen» та двоє пасажирок одержали травми, їх госпіталізовано  до Стрийської районної лікарні. Правоохоронці встановлюють усі обставини та причини цієї дорожньо-транспортної пригоди. Наразі триває розслідування. 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.