Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

П'ятниця, 20 лютого 2015, 15:21

Верещук просить СБУ дати оцінку дій Парасюка по дестабілізації ситуації у прикордонних районах

Міський голова Рави-Руської Ірина Верещук звернулась із заявою до СБУ та МВС України, в якій просить дати оцінку діям народного депутата Володимира Парасюка, оскільки деякі з них, на її думку, дестабілізують ситуацію у прикордонних районах Львівщини.

Про це вона сьогодні повідомила на прес-конференції у Києві.

Верещук також днями скерує до суду позови про наклеп та захист честі, відповідачем в яких виступатиме Володимир Парасюк.

«Очікую відповідей на мої інформаційні запити від Парасюка та одного із телеканалів. Я прошу Парасюка навести конкретні факти того, що він мав на увазі, коли заявляв про те, що нібито я роздаю родичам землю. Якщо він не зможе підтвердити це, то ми зустрінемось із ним у суді», - прокоментувала Ірина Верещук ситуацію для «Варіантів».

Верещук також висловила сподівання. що після її відставки Володимир Парасюк, як і обіцяв громаді Рави-Руської, особисто наведе лад в місті. 

Нагадаємо, мер Рави-Руської Ірина Верещук написала заяву про складання своїх повноважень, однак депутати міськради не прийняли відставку. Причиною цього стали заяви нардепа Парасюка, в яких він звинуватив мера в тому, що вона нічого не робить. 

Крехівська сільрада Жовківського району Львівської області 29 вересня 2014 року ухвалила рішення, якими ініціювала процес передачі у власність Зіновія Парасюка, батака нардепа Володимира Парасюка, земельної ділянки площею 0,08 га.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.