Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

обмін валют

П'ятниця, 20 лютого 2015, 16:13

Працівниця львівського обмінника привласнила 2,5 млн. грн.

У Львові затримали працівницю обмінного пункту валют, яка протягом грудня-січня збирала в підприємців одного з міських ринків гривні для купівлі валюти, однак їх не повернула.

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю Личаківського райвідділу міліції викрили 30-річну працівницю пункту обміну валют, котра в шахрайський спосіб привласнювала гроші клієнтів. Повідомляє прес-служба ГУ УМВСУ у Львівській області.

Як встановили правоохоронці, працівниця кантору, розташованого на одному з львівських ринків, протягом грудня 2014 – січня 2015 років, отримала від підприємців, котрі торгують на ринку, більше 2,5 мільйонів гривень, пообіцявши обміняти їх на долари та євро за «вигідним курсом». Проте, ніяких операцій з цими коштами зловмисниця не проводила, а просто привласнила їх.

Зрозумівши, що вони стали жертвами шахрайства, ошукані клієнти кантора  звернулись у Личаківський райвідділ міліції.

Працівниці кантору оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.190 (шахрайство) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від п’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.