Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

парасюк володимир

Понеділок, 23 лютого 2015, 10:53

Парасюк вимагає в Авакова призначити нових керівників міліції у двох районах Львівщини

парасюк володимир

Народний депутат Влодимир Парасюк вимагає, щоб міністр внутрішніх справ Арсен Аваков замінив начальників районних відділів міліції у Жовківському та Яворівському районах.

«Я вчора був перший раз від часу Майдану в міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Я прийшов і поставив питання рогом: «Мене люди обрали в Яворівському і Жовківському районі не просто через то, шоб я сидів у Верховній Раді, а шоб я показав результат», - заявив Парасюк на зустрічі з громадою міста Рава-Руська 15 лютого, аудіозапис якої є в розпорядженні Варіантів.

«Я не хочу говорити, хто робив тут щось погане і добре, але я сказав – в двох районах має бути два гідних начальника міліції", - уточнив Парасюк. 

Парасюк стверджує, що Аваков погодився на його ультиматум щодо заміни керівника міліцї у Жовківському районі. 

"Хочу вам зараз сказати, що в Жовківському районі мені попередньо дали погодження людину молодої, яка зі мною була в Іловайську, яка тут є присутня. І дасть Бог, Арсен Аваков не передумає і ніхто не буде нам пхати палки в колеса, начальником міліції Жовківського району буде мій побратим - Олександр Густіщєв – молода людина, ніколи в житті не була в системі, він не знає тут місцевих чиновників, він не знає тут місцевих бандитів, йому все рівно», - розповів Парасюк.

«…Хоча з Арсеном Аваковим ми у дуже напруженій ситуації, ми багато у чому не згідні в реформуванні міліції, але результат потрібний. Така сама ситуація буде в Яворівському районі. Так само буде і з прокуратурою, і з іншими органами, щоб туди йшли молоді люди, до яких ви звертаєтесь і не було за панібратства», - пообіцяв Парасюк.

Варіантам у прес-службі ГУ УМВСУ у Львівській області підтвердили інформацію про те, що «громадськість добивається зміни керівників міліції» у Жовківському та Яворівському районах, але наказу Авакова на призначення не отримували. 

Як вдалося довідатися Варіантам, Олександр Гостішев, 1983 р.н., мешканець міста Дніпропетровськ, здобув вищу технічну освіту та навчається на 3 курсі заочного відділення Державного університету внутрішніх справ. Лейтенант міліції. Служба в лавах міліції – 8 місяців у батальйоні Дніпро. Звільнений 1 листопада 2014 року.

Нагадаємо, на цих же зборах Володимир Парасюк пообіцяв усунути з посади міського голову Рава-Руської Ірину Верещук. Остання подала заяву на звільнення з посади міського голови та ініціювала два судових позова проти Парасюка за наклеп та образу своєї честі й гідності. Ірина Верещук також звернулась до СБУ з проханням дати очінку діям нардепа Парасюка по дестабілізації ситуації у прикордонних районах Львівської області

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.