Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львів-краковець

Понеділок, 23 лютого 2015, 16:19

Мінінфраструктури у березні передасть інвесторам проект консеційної дороги Львів-Краковець

львів-краковець

Мінінфраструктури у березні передасть на розгляд потенційних інвесторів проект консеційної дороги Львів-Краковець.  

 Про це повідомив міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський, передає РБК. 

"Враховуючи стан економіки України, фінансів України без концесії доріг, без створення системи платних доріг ми не побудуємо нічого нового в автодорожньому господарстві. Ми не залучимо нові гроші, не збільшимо інвестиції. На міністерському рівні я сподіваюся найближчим часом, через 2-3 тижні, передати на розгляд інвесторів перший проект концесійної дороги. Сподіваюся, це буде дорога Львів-Краковець", - заявив Пивоварський.

Раніше з посиланням на міністра повідомлялося, що перший концесійний дорожній проект буде запропонований інвесторам у лютому 2015 р.

Голова Львівської ОДА Олег Синютка у січні 2015 року погодив проект розпорядження Кабінету Міністрів України "Про погодження умов концесійного конкурсу на будівництво та експлуатацію нової автомобільної дороги Львів-Краковець".

Нагадаємо, Служна автомобільних доріг планувала розпочати будівництво концесійної дороги Львів-Краковець ще у 2014 році. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.