Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

бійці батальйону "Львів"

http://mvs.gov.ua/

Понеділок, 23 лютого 2015, 17:12

До Львова на відпочинок прибули бійці батальйону «Львів»

бійці батальйону "Львів"

Бійці батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів», що перебували в м. Дебальцево Донецької області, повернулися до Львова на відпочинок.    

Про це повідомляє МВС України.

Правоохоронці прибули 23 лютого і їх зустріли рідні, друзі, представники громадськості та керівництво ГУМВС України у Львівській області.

«Це частина бійців, котрі вирушили у зону АТО 10 січня цього року. Вони виконували надзвичайно важливе і небезпечне завдання у місті Дебальцево та в його околицях – прикривали відхід групи наших військових», - розповів начальник Управління громадської безпеки ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Андрій Гребенюк.

 За словами командирів, бійці відпочиватимуть вдома не менше 30 діб, після цього в порядку ротації знову вирушать у зону АТО.

 За словами заступника командира взводу батальйону «Львів» молодшого лейтенанта міліції Тараса Поліги: «Це була найважча наша ротація. Завдання, які стояли перед нами – це охорона важливих об’єктів життєзабезпечення міста, зачистка населених пунктів та охорона громадського порядку. Проте, під час планового відведення військ з міста Дебальцево, нам довелось разом з підрозділами Збройних сил України прикривати відхід наших частин та підрозділів».

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.