Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

кошти

www.economica.com.ua

Вівторок, 24 лютого 2015, 10:10

З 300 тис. грн до 1 млн. грн збільшено рівень обсягу операцій для платників ПДВ

кошти

З січня граничний рівень обсягу операцій з постачання товарів-послуг для обов’язкової реєстрації платників ПДВ змінено з 300 тис. грн. до 1 млн. грн.  

Про це повідомила прес-служба ГУ ДФС у Львівській області.

Відтепер, відповідно до Статті 184 Податкового кодексу України, передбачено, що анулювання реєстрації платника податку відбувається якщо будь-яка особа, зареєстрована як платник податку протягом попередніх 12 місяців, подала заяву про анулювання реєстрації, якщо загальна вартість оподатковуваних товарів/послуг, що надаються такою особою, за останні 12 календарних місяців була меншою від суми, визначеної Статею 181 ПКУ, за умови сплати суми податкових зобов’язань у випадках, визначених цим розділом.

Платники ПДВ, у яких станом на 01.01.2015 обсяг оподатковуваних ПДВ операцій за останні 12 календарних місяців не перевищує 1 млн. грн., мають право анулювати реєстрацію платника ПДВ шляхом подання відповідної заяви до територіального органу фіскальної служби.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.