Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

www.vsapravda.info

Четвер, 21 червня 2012, 15:09

Внаслідок зіткнення трьох іномарок на Львівщині травмувалося шестеро людей

Вчора, 20 червня, на трасі Київ-Чоп поблизу у Львівській області зіткнулися три іномарки, внаслідок чого травмувалося шестеро людей. Про це повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Аварія трапилася близько 11.30 у селі Дідилів Кам'янка-Бузького району. Водій іномарки «КІА CEED», 58-річна мешканка Києва, не впоралась із керуванням та виїхала на смугу зустрічного руху. Внаслідок цього відбулось зіткнення автомобіля «KIA» із мікроавтобусом «VOLKSWAGEN TRANSPORTER» під керуванням 36-річного жителя Тернопільщини, та іномаркою «VOLKSWAGEN TOUAREG», за кермом якої був 34-річний мешканець Луганської області.

Після ДТП за допомогою медиків звернулись шестеро людей. Це водій автомобіля «КІА». Жінку госпіталізували із діагнозом тупа травма грудної клітки. Постраждав також 60-річний киянин, пасажир іномарки «КІА». У чоловіка політравма та травматичний шок.

Також у ДТП травмувалась 52-річна мешканка Луганської області, пасажир автомобіля «VOLKSWAGEN TOUAREG». Медики діагностували у жінки забій грудної клітки.

Серед постраждалих – троє пасажирів мікроавтобуса «VOLKSWAGEN TRANSPORTER», - 29-річна та 57-річна мешканки Тернопільської області, а також 10-літній хлопчик. У дитини медики діагностували струс головного мозку.

За фактом цієї дорожньо-транспортної пригоди порушено кримінальну справу. У водіїв взято кров на вміст етанолу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.