Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

урни для голосування

www.varianty.net

Середа, 25 лютого 2015, 16:18

У трьох районах Львова змінено межі виборчих дільниць

урни для голосування

Центральна виборча комісія змінила межі виборчих дільниць у Залізничному, Сихівському і Франківському районах Львова, а також у чотирьох містах та семи районах області.

Про це повідомила прес-служба ЛОДА.

Так, змінено межі окремих виборчих дільниць у Жидачівському (м. Ходорів), Миколаївському (с. Держів, с. Острів), Мостиському (м. Судова Вишня, с. Ніговичі, с. Костильники, с. Поповичі, с. Солтиси), Пустомитівському (с. Оброшине, смт Щирець, с. Солонка), Старосамбірському (м. Хирів), Стрийському (с. Дуліби), Яворівському районах (смт Івано-Франкове), а також у Бориславі, Новому Роздолі, Самборі та Стрию.

Змінено й адреси приміщень для голосування та адреси приміщень дільничних виборчих комісій – у селах Тейсарів, Пчани, Вільхівці Жидачівського району і селі Чижиків Пустомитівського району.

Окрім того, у Мостиському районі ліквідовано виборчі дільниці № 460828 і 460829. На обох цих дільницях нараховувалось 148 виборців.

«Зміни меж виборчих дільниць пов’язані із введенням в експлуатацію нових житлових будинків», - пояснює начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату обласної державної адміністрації Федір Алєйніков.

Минулого року на Львівщині відбулося 10 позачергових виборів сільських голів, 5 проміжних виборів депутатів сільських рад, а також проміжні вибори депутата районної ради, позачергові вибори селищного голови і проміжні вибори депутата селищної ради.

Загалом в Україні у минулому році відбулося 680 виборів. Майже половину з цієї кількості склали вибори сільських голів – 335.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.