Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Арена-Львів

www.varianty.net

Четвер, 26 лютого 2015, 12:25

Квитки на матч Україна-Латвія можна купити за 50-250 гривень

Арена-Львів

Розпочався першочерговий продаж квитків на товариський матч між збірними України та Латвії для вболівальників, що зареєстровані на сайті www.ufi.com.ua, з 5 березня квитки можна буде придбати у касах стадіону «Арена Львів» та в офісі Львівської обласної федерації.

Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Товариський матч між збірними України та Латвії відбудеться 31 березня у Львові, а 14 червня на «Арені Львів» проходитиме черговий матч кваліфікаційного раунду чемпіонату Європи 2016 року зі збірною Люксембургу.

Квитки на матч Україна-Латвія можна придбати за 50, 70, 100, 150, 200 та 250 грн. Вартість квитків на кваліфікаційний матч Євро-2016 між збірними України та Люксембургу складає 60, 100, 150, 200, 250, 350 грн. Квитки до «Зони гостинності» вартуватимуть 700 та 800 грн. (Україна-Латвія) та 1000 та 1200 грн. (Україна-Люксембург).

Квитки на матчі збірних України та Латвії, а також України та Люксембургу будуть продаватися абонементом - одразу на дві гри. Тобто, придбавши квитки на матч Україна – Латвія, вболівальники отримають можливість придбати аналогічну кількість квитків на матч Україна – Люксембург. Одна особа може придбати не більше 4-х квитків на кожен матч. За бажанням, вболівальники зможуть придбати квитки окремо на матч Україна – Латвія.

Вартість абонементу складає суму вартості квитків на два матчі.

Нагадаємо, орган з контрольно-дисциплінарних та етичних питань УЄФА у зв’язку з некоректною поведінкою вболівальників у деяких секторах «Арени Львів» під час відбіркового матчу Євро-2016 між збірними України та Македонії, виніс рішення про часткове закриття львівської арени під час наступного кваліфікаційного матчу європейської першості. Таким чином, під час матчу збірних України та Люксембургу на «Арені Львів» будуть закриті сектори на 5000 місць.

У випадку повторення провокаційних дій з боку вболівальників на Федерацію футболу України та «Арену Львів» чекають більш жорсткі санкції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.