Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ПАТ "Львівгаз"

uanews.lviv.ua

Четвер, 26 лютого 2015, 13:47

За січень на Львівщині виявлено 350 самовільно встановлених газових приладів

ПАТ "Львівгаз"

Минулого року на Львівщині було зареєстровано майже 8 тис. порушень при використанні газових приладів та несанкціонованого встановлення конвекторів, котлів та газових колонок.

Про це повідомляє прес-служба ПАТ "Львівгаз".

Щоб встановити, замінити або перемістити газові прилади у помешкані, яке вже газифіковане, споживачу необхідно звернутися у газове господартво для отримання технічних умов та виконання відповідних робіт, які, в середньому, обійдуться в 2,5 тис. грн., залежно від об’єкту та обсягів їх виконання.

У селі Задвір’я Буського району через самовільне підключення газової плити, стався вибух у приміщені літньої кухні. Внаслідок аварії, до 8-ї міської клінічної лікарні Львова було госпіталізовано чоловіка з різними ступенями термільних опіків. Окрім того, значної руйнації було завдано самій будівлі, зокрема, вибухова хвиля зруйнувала вікна у двох кімнатах, ванну кімнату, стелю та дах.

Аби попередити виникнення аварійних ситуацій та нещасних випадків через самовільне встановлення газових приладів, при виявленні таких порушень Львівгаз припинить подачу палива на самовільно встановлені газові прилади.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.