Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Синютка

П'ятниця, 27 лютого 2015, 14:03

Олег Синютка: Обмеження на продаж товару в одні руки - маркетинговий хід

Синютка

Голова львівської ОДА Олег Синютка вважає, що торгові мережі самотужки та навмисно створюють враження дифіциту продуктів.

Про це він сьогодні повідомив на зустрічі з керівниками найбільших торгівельних мереж Львівської області.

Очільник області вважає, що пусті полиці в супермаркетах - це маркетинговий хід торгових мереж. А запасів продовольства в області більш, ніж достатньо. Також Синютка переконаний, що за ажіотажем стоять не лише продавці:

"Це продовження російсько-українського конфлікту, тільки іншими засобами. Якщо ми зупинили військове протистояння, то ситуацію в України розхитуватимуть в інший спосіб. Я би хотів, щоб ми з вами не стали учасниками цих провокативних дій. Ви повинні подумати не лише про свій сьогоденний прибуток, а й про глобальніші речі. Якщо ви не знаєте, чим це може закінчитись - знайдіть своїх знайомих в Криму та поцікавтесь їх бізнесом. Ми не повинні грати на психології людей, які ще пам'ятають про голод та пострадянський дефіцит", - сказав він.  

Також Олег Синютка звернувся до Антимонопольного комітету, аби вони преревірили торгові мережі додотаково.

В свою чергу торгівельні мережі, зокрема мережа "Сільпо", переконують, що постачання продуктів просто не покриває попит.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.