Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

гроші

finance.obozrevatel.com

Вівторок, 3 березня 2015, 12:48

Жінка завдала одному з банків Львова збитків на 1,2 мільйони

гроші

Працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області була викрита 53-річна львів’янка, яка нанесла банківській установі збитки на суму 1,2 мільйони гривень.

Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Жінка отримала у одному з банків кредит на суму 150 тисяч доларів США для купівлі п’ятикімнатної квартири. Ця ж квартира була заставним майном по іпотеці.

Проте, без відома банку, вона розділила заставлену 5-тикімнатну квартиру на дві квартири, одну з яких подарувала своїй доньці. Таким чином статус заставного майна по іпотеці було змінено, а банк поніс збитки, які оцінив у 1,2 мільйони гривень.

Кримінальне провадження, відкрите за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 388 КК України, скеровано на розгляд у Шевченківський районний суд міста Львова. 

Зловмисниці загрожує покарання у вигляді штрафу від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів  доходів  громадян  або  виправних робіт на строк до двох років, або обмеженням волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні  посади чи займатися певною діяльністю на  строк до трьох років або без такого.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.