Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Підприємства ТКЕ

http://tek.rbc.ua/

Вівторок, 3 березня 2015, 15:32

З квітня тариф на газ для підприємств ТКЕ збільшиться в 2,3 рази

Підприємства ТКЕ

Відтепер суб'єкти господарської діяльності, які виробляють теплову енергію, платитимуть за 1 тис. куб м майже 3 тис.грн.

Про це повідомляє РБК-Україна. 

На засіданні Національної комісії, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, було прийнято рішення про підвищення тарифу на газ для суб'єктів господарської діяльності, які виробляють теплову енергію, до 2994,3 грн за 1 тис. куб м.

Зараз мінімальний тариф становить близько 1309,20 грн за 1000 куб. м, таким чином, він підвищився в 2,28 рази. Такий тариф буде покривати на 24% ціни імпортного газу, який використовується ТКЕ.

"Пропонується з 1 квітня 2015 р. затвердити на рівні 2994,30 грн за 1 тис. куб. м з урахуванням ПДВ, збору у вигляді цільової надбавки до діючого тарифу на природний газ для споживачів усіх форм власності, тарифів на транспортування, розподілу і постачання природного газу за регульованим тарифом", - йдеться у рішенні комісії.

Нагадаємо, також підніметься мінімальний тариф на газ для населення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.