Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Каналізаційний колектор на Сихові

tvoemisto.tv

Вівторок, 3 березня 2015, 15:53

Внаслідок несправності колектора на Сихові працюють аварійники

Каналізаційний колектор на Сихові

Сьогодні вийшов з ладу каналізаційний колектор на проспекті Червоної Калини – вул. Угорська, в результаті підтоплено проїжджу частину дороги.  

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Це не вперше сихівський колектор завдає нам клопоту. На цьому місці періодично трапляються аварії, позаяк залізобетонні конструкції трубопроводу зруйновані внаслідок газової корозії. Ми сьогодні ліквідуємо аварію, однак щоб вирішити цю проблему, колектор необхідно замінити», - розповів начальник служби каналізації ЛМКП «Львівводоканал» Володимир Васильченко.

Наразі на місці аварії працюють бригади ЛМКП «Львівводоканал».

Нагадаємо, ще  у 2013 році міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій разом з нами обстежила колектор та засвідчила що, понад 1 км трубопроводу знаходиться у незадовільному стані та потребує термінової заміни. Під час капітальної реконструкції вулиці Стуса заплановано перекласти ділянку аварійного трубопроводу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.