Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівський обласний клінічний перинатальний центр

zik.ua

Вівторок, 3 березня 2015, 16:44

На реконструкцію Львівського перинатального центру виділили 45 млн. грн.

Львівський обласний клінічний перинатальний центр

Цього року народні депутати виділили з держбюджету 45 млн грн на завершення реконструкції Львівського обласного клінічного перинатального центру, що на вул. Дж. Вашингтона, 6.

Про це повідомила прес-служба ЛОДА.

Народні обранці на засіданні Верховної Ради 2 березня ухвалили Закон України "Про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2015 рік", який передбачав виділення коштів на ремонт медичного закладу Львова.

Проте для введення в експлуатацію однієї із черг реконструкції Львівського обласного клінічного перинатального центру знадобиться щонайменше 100 млн. грн., а для виконання всіх робіт – близько 150-160 млн.

Нагадаємо, Львівський перинатальний центр закритий на ремонт з жовтня 2013 року. У межах проекту «Нове життя» планувалося на базі медичного закладу створити регіональний клінічний перинатальний центр, а також ще 2-3 заклади ІІІ рівня перинатальної допомоги і мережу міжрайонних перинатальних центрів. Проект на 75% фінансується з держбюджету, на 25% - за кошти міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.