Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Логотип Fujikura

www.bstelekom.com

Середа, 4 березня 2015, 09:54

Японські інвестори зацікавилися Львівщиною

Логотип Fujikura

Японська компанія Fujikura, що спеціалізується на виробництві автомобільної електропроводки, планує інвестувати кошти у будівництво заводу на Львівщині.  

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Голова Львівської ОДА Олег Синютка обговорив з з представниками компанії Fujikura інвестиційні можливості Львівського регіону.

Під час розмови Олег Синютка запевнив іноземних гостей, що Львівщина є безпечним місцем для організації та здійснення приватних і ділових візитів, а також інвестування коштів в економічно-привабливі проекти. За його словами, вітчизняні та іноземні підприємства регіону працюють у звичному режимі.

Також він висловив готовність надати всебічну підтримку у реалізації інвестиційного проекту. Зокрема, область готова сприяти інвестору у пошуку кваліфікованих робітничих кадрів.

Компанія Fujikura (Фуджікура) заснована в Японії в 1885 році. На сьогодні вона налічує майже 44 тисячі працівників по всьому світу. Зокрема, представництва компанії є в США, Великобританії, Сінгапурі, Малайзії, Таїланді, Китаї, В'єтнамі, Індія і Росії.

Серед основних напрямків діяльності: виробництво автомобільної електропроводки, оптоволоконні системи передачі даних, електросистеми, оптичне волокно і кабель, обладнання для монтажу волоконно-оптичного кабелю, електрокомпоненти, енергетика.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.