Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

батальйон "Львів"

Середа, 4 березня 2015, 17:28

Бійці батальйону «Львів» відправилися на Схід

батальйон "Львів"

Сьогодні 75 бійців батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів» відправилися у зону АТО.

Про це повідомила прес-служба ГУ МВС України у Львівській області.

Батальйон «Львів», що прибув 23 лютого на відпочинок до Львова з Дебальцева Донецької області, замінить на постах своїх бойових товаришів.

У зоні проведення АТО бійці батальйону несуть службу по охороні громадського порядку, охороняють об’єкти життєзабезпечення населених пунктів, беруть участь у зачистці територій та несуть службу на блокпостах.

У зону бойових дій бійців проводжали: начальник ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія, його заступник полковник міліції Сергій Зюбаненко, начальник Управління громадської безпеки ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Андрій Гребенюк, родичі та громадські активісти.

Цього разу бійці батальйону «Львів» повезли з собою у зону бойових дій подарунки від волонтерів а також львівських та іноземних благочинних організацій: автомобіль швидкої медичної допомоги, два позадорожники та автобус «Мерседес». Усі транспортні засоби пройшли відповідну технічну підготовку.

«Це необхідні для нас речі. Дороги там розбиті, інколи доводиться їздити по полях і лісах, тому поза дорожник – це найкращий засіб пересування. А щодо автомобіля швидкої допомоги – медична допомога бійцям на полі бою просто необхідна. Ми всі дуже вдячні волонтерам за такі подарунки», – розповів боєць батальйону з позивним «Лисий».

Окрім того, волонтери та небайдужі львів’яни передали нашим бійцям у зоні бойових дій продукти харчування: картоплю, м’ясні вироби, крупи, каші, масло та інше.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.