Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Зустріч голови ЛОДА з представниками підприємств Львівщини

loda.gov.ua

Середа, 4 березня 2015, 18:28

Київ підтримав 2 кандидатів на посаду очільника фіскальної служби Львівщини

Зустріч голови ЛОДА з представниками підприємств Львівщини

Маркіяна Мальского та Михайла Коропецького, які претендують на посаду керівника ДФС Львівської області, підтримала кадрова комісія ДФС України у Києві.

Про це, за інформацією ZIK, повідомив член Громадської люстраційної ради Львівщини Юрій Мазур.

«Кадрова комісія винесла на розгляд керівника ДФС України дві кандидатури – Маркіяна Мальського та Михайла Коропецького. Обидва кандидати пройшли обговорення на Громадській люстрацій ній раді Львівщини 25 лютого», – повідомив Ю.Мазур.

Як підкреслив Мазур, громадське обговорення кандидатів на керівника ДФС Львівщини – велике досягнення.

«Це є великий результат. Це є перемога громадськості. Колись з громадськістю не рахувалися взагалі. Просто були закриті клуби. На сьогодні громадськість впливає на процес. На розгляд керівника ДФС України винесено дві найкращі кандидатури, які не побоялися прийти на громадські слухання на Львівщині», – наголосив Мазур.

Загалом на посаду начальника Головного управління ДФС у Львівській області зголосилося 16 осіб.

Голова Львівської ОДА Олег Синютка пропонує представникам громадськості та підприємцям визначити кандидатуру нас цю посаду: «Це дуже важливе питання – призначення керівника фіскальної служби. Я би дуже не хотів, щоб хтось з підприємницького середовища потім закинув, що ця людина незрозуміло як туди потрапила».

Нагадаємо, призначити керівника ДФС у Львівській області має керівник ДФС України після погодження голови Львівської ОДА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.