Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Хабар

www.varianty.net

Четвер, 5 березня 2015, 13:52

Викладачів університету спіймали на хабарі

Хабар

Викладачі одного з університетів Львова отримали від студентів хабарі на загальну суму 170 тис гривень.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Прокуратура Львівської області звинуватила двох викладачів та заступника керівника львівського підрозділу одного з національних університетів, які впродовж 2013-2014 років систематично вимагали та одержували від студентів хабарі за здачу заліково-екзаменаційних сесій. 

Їх обвинувачено у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 28 (вчинення злочину організованою групою) та ч.4 ст.368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди в особливо великому розмірі). 

На майно працівників освітньої сфери у загальній сумі понад 1 млн 978 тис грн накладено арешти з метою  конфіскації у дохід держави.

За вчинення злочинів передбачено покарання у виді позбавлення волі терміном до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.