Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Епідемія грипу

www.varianty.net

Четвер, 5 березня 2015, 14:12

На Львівщині через грип закрили 67 шкіл

Епідемія грипу

Сьогодні у 67 загальноосвітніх закладаів Львівщини було призупинено навчання у зв'язку з збільшенням кількості захворюваних на грип та ГРВІ.

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема, навчання тимчасово призупинено у 13 загальноосвітніх навчальних закладах Стрия (з 02.03 до 09.03), та у 54 школах Сколівського району (з 28.02 до 09.03).

За словами начальника Головного управління Держсанепідемслужби у Львівській області Романа Павліва, не слід чекати перевищення епідпорогу, а діяти на випередження.

З метою своєчасного виявлення хворих на грип потрібно організувати обов'язковий щоденний ранковий огляд усіх дітей в дошкільних навчальних закладах. Також не слід допускати до навчання дітей та до роботи працівників з ознаками захворювання на грип та ГРЗ.

Окрім цього, обласна комісія з питань ТЕБ і НС доручила департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації зобов’язати керівників лікувально-профілактичних закладів області забезпечити надання своєчасної належної медичної допомоги хворим на грип та гострі респіраторні захворювання. Разом з тим доручено контролювати наявність у лікувально-профілактичних закладах необхідних медикаментів, антисептиків та засобів індивідуального захисту медичного персоналу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.