Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Четвер, 5 березня 2015, 15:06

У Львові появилося місце для креативного відпочинку

Київська компанія “ExitGame” відкрила у Львові нове місце для відпочинку – квест-кімнату «Підпільна лабораторія».

У квест-кімнаті, розрахованій на участь від 2 до 4 учасників, гравці мають можливість відчути себе жителями радянського Львова 1982 року. Радянська комуналка, в якій жив молодий вчений, оснащена різноманітними загадками, головоломками та сховами, після відкриття яких, гравець опиняється у прихованій лабораторії, де юний хімік проводив свої досліди.

За сценарієм команду зачиняють у кімнаті. Учасникам потрібно розгадати ряд головоломок, відкрити замки, знайти потаємні схови, старатись мислити логічно, бути уважними та працювати в команді. На все про все гравці мають 60 хвилин.

Квест-кімната «Підпільна лабораторія» розміщена на території торгового комплексу «Південний».

Нагадаємо, у 2004 році японський розробник Тошіміцу Такагі створив комп'ютерну гру Crimson Room, герой якої повинен був вибратися із замкненої кімнати. Не минуло й кількох років, як жанр «Вихід з кімнати» перебрався в реальність. Сьогодні подібна гра - справжній квест в тематичній кімнаті – доступна і у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.