Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ПАТ «Львівгаз»

galfinance.com.ua

Четвер, 5 березня 2015, 16:00

«Львівгаз» боротиметься з наклепами через суд

ПАТ «Львівгаз»

ПАТ «Львівгаз» підготували позов до суду, прокуратури та СБУ через поширення недостовірної, на їхню думку, інформації про роботу підприємства.

Про це сьогодні повідомив голова правління ПАТ «Львівгаз» Володимир Зеленко під час прес-конференції.

ПАТ «Львівгаз» підготував судовий позив про захист ділової репутації у відповідь на звинувачення щодо роботи підприємства, які на передодні прозвучали під час прес-конференції.

За словами голови правління ПАТ «Львівгаз» Володимира Зеленка практика бездоказових звинувачень для компанії – неприйнятна, а подані факти не відповідають дійсності та суперечать роботі підприємства, яке у своїй діяльності керується постановами державного регулятора галузі НКРЕКП та чинним законодавством.

Також, компанія звернулась до прокуратури та СБУ у зв’язку з прогнозами блокування будівлі підприємства. У листі зазначається, що такі заяви в період опалювального сезону дестабілізують роботу компанії та ставлять під загрозу безпеку постачання газу в регіоні.

Що стосується питань, стосовно причин звернення до суду конкретних осіб, Зеленко зауважив, що СБУ надасть всі відповіді, як тільки розгляне ці звернення.

Окрім того, голова правління ПАТ «Львівгаз» повідомив про розділення «Львівгазу» на два підприємства, одне з яких буде займатися транспортуванням газу, а інше – постачанням. Старт даного проекту, за словами керівника підприємства, мав відбутися 1 квітня 2015 року, проте переноситься на 1 липня цього року у зв'язку з тим, що Міністерство юстицій ще не затвердило подану ліцензію.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.