Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Перехрестя вул.Липинського - вул.Промислова

zik.ua

П'ятниця, 6 березня 2015, 16:15

У Львові вул. Промислову закриють на ремонт

Перехрестя вул.Липинського - вул.Промислова

З 12 березня частину вул.Промислова, на ділянці від вул.Волинської до вул.Б.Хмельницького, закриють на ремонт та змінять рух трамваю №6.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 Як повідомив  Олег Береза,

Наступним етапом буде закриття вул. Б.Хмельницького, на ділянці від вул. Донецької до вул. Гайдамацької, а потім на ремонт закриють Гайдмацьку, де планують замінити каналізаційний колектор.

«Вулиці ремонтуємо в рамках співпраці з ЄБРР. Буде виконаний капітальний ремонт дорожнього покриття, хідників, влаштовано зовнішнє освітлення. Плануємо виконати роботи впродовж 7 місяців. Це останні лоти в рамках проекту з ЄБРР щодо відновлення дорожньої інфраструктури вздовж 2-го та 6-го трамвайних маршрутів. Вартість робіт складає 4 млн євро», - повідомив директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза.

Як розповів заступник начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Ігор Собенко, на час ремонту будуть внесені зміни у рух трамвайного маршруту №6.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.