Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Мітинг у Червонограді

lvug.com.ua

Вівторок, 10 березня 2015, 11:42

Львівським гірникам виплатили частину заробітної плати

Мітинг у Червонограді

Сьогодні на мітингу у Червонограді шахтарі вирішили тимчасово призупинити акцію протесту.

Про це повідомила прес-служба «Львіввугілля».

На виплату заробітної плати працівникам «Львіввугілля» надійшло 17,3 млн. гривень, які вже направлені на особові рахунки працівників. У зв’язку з цим, гірники вирішили призупинити акцію протесту і не вдаватися до перекриття доріг. 

За словами технічного директора-першого заступника генерального директора ДП «Львіввугілля» Олега Акімова, сьогодні заборгованість за грудень буде погашено, а протягом тижня шахтарі отримають зарплати за січень.

"Є підстави вважати, що до кінця березня депутати Верховної Ради повернуть державну дотацію вугільній галузі" - наголосив голова Львівської територіальної організації Укрвуглепрофспілки Олег Турчин.

Також 8 березня, для розмови з львівськими гірниками, у Червоноград прибув голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка.

Нагалаємо, мітинг шахтарів у Червонограді розпочався 2 березня, у зв'язку з цим в.о. гендиректора ДП "Львіввугілля" Ігор Пиляй написав заяву на звільнення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.