Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Кіт

www.lvivpost.net

Вівторок, 10 березня 2015, 12:38

Відтепер домашніх улюбленців треба реєструвати

Кіт

У Львові працюватиме загальна база даних домашніх тварин.  

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Обов’язковій реєстрації підлягають собаки і коти, віком від 3 місяців, у яких є власники, і які перебувають на території міста. Тварину необхідно зареєструвати впродовж 30 днів з моменту її отримання.

Реєстрація передбачає облік через присвоєння тварині індивідуального номера та внесення відповідної інформації до цієї бази. Мета проведення реєстрації – організація пошуку загублених собак та котів і повернення їх власникам, контроль за чисельністю безпритульних тварин, вирішення конфліктних ситуацій, пов’язаних з утриманням домашніх тварин у місті.

Зареєструвати тварину можна у ветеринарній клініці чи ЛКП «ЛЕВ», подавши необхідні документи, зокрема ветеринарний паспорт, паспорт власника тварини та інші документи, які підтверджують проведення щеплень, походження, ідентифікацію реєстрованої тварини.

Процедура реєстрації передбачає заповнення відповідної форми з відомостями про власника, вид тварини, породу, кличку, дату народження чи відчуження, проведення щеплень тощо з подальшим внесенням цієї інформації до бази даних. Лікар заповнює реєстраційну картку та за наявності доступу до бази даних вносить інформацію упродовж 2 днів, при відсутності доступу – подає її в ЛКП «ЛЕВ» упродовж 3 днів.

У разі загибелі тварини її власник зобов’язаний повідомити лікаря чи ЛКП «ЛЕВ», з метою отримання свідоцтва про загибель тварини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.