Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська дитяча лікарня «Охматдит»

www.guoz.lviv.ua

Вівторок, 10 березня 2015, 13:43

«Охматдит» отримала нове медичне обладнання

Львівська дитяча лікарня «Охматдит»

131 тис. грн., зібрані під час благодійної акції, потрачені на нове офтальмологічне обладнання для Львівської дитячої лікарні «Охматдит».

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Сьогодні офтальмологічному відділенню Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «ОХМАТДИТ» вручили лазерну систему для корекції зору, мікропризмові елементи Френеля для корекції косоокості, а також освітлювач для таблиці перевірки гостроти зору.

Медичне обладнання було придбане Всеукраїнським благодійним фондом «Серце до серця» під час IX акції, яка тривала на Львівщині впродовж квітня минулого року під гаслом «Я хочу бачити життя!».

Загалом у рамках акції було зібрано більше 131 тис. грн.

«Кошти збирались під час проведення концертів, виставок, театральних вистав, футбольних матчів, також у школах, вищих навчальних закладах, церквах та просто на вулицях.Діяльність волонтерів координував департамент соціального захисту населення облдержадміністрації», - повідомив заступник голови Львівської ОДА Володимир Харчук.

До акції активно долучились такі громадські організації Львівщини: МГО «Сокіл», ГО «Українська молодь Христові», Львівська округа Пласту, ГО «Центр «Молода дипломатія», ГО «Студентський рух «Студент за студента», ГО «Завжди вірні».

Також, з 1 квітня стартує ювілейна – 10 акція, яка триватиме до 30 квітня. Темою акції буде реанімація та екстрена допомога для дітей.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.