Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Вівторок, 10 березня 2015, 14:11

Міськрада скоротила час проїзду пільговиків

З 11 березня пільговим посвідченням у маршрутках можна користуватися лише з 10:00 до 16:00 год.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Рішення виконавчого комітету Львівської міської ради вступає в силу з 11 березня і ми обмежуємо поїзд пільгових категорій пасажирів по часу. З 10:00 год. до 16:00 год. громадяни пільгових категорій зможуть скористуватися своїми посвідченнями для безкоштовного проїзду в громадському автотранспорті, а в інші години повинні оплачувати проїзд. Це стосується тільки автобусних перевезень. Електротранспорту ці обмеження не стосуються», - повідомив начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир.

За його словами, в багатьох містах України діє обмеження щодо перевезень пільгових категорій пасажирів. У Західній Україні такі обмеження діють у Тернополі та у Івано-Франківську.

«Міська рада підтримала більшість громадських організацій, які звернулися, щоб не піднімати тариф в нашому місті , а обмежити кількість пільговиків у пікові години. Обмеження перевезень  пільгових категорій пасажирів дасть можливість перевізникам покращити фінансовий стан, щоб утримати ту кількість автобусів на маршрутах, які нам потрібно сьогодні», - зазначив Віктор Щир.

Нагадаємо, Асоціація перевізників Львівщини неодноразово зверталася до міськради з приводу підняття вартості проїзду, щонайменше до 5 грн., та обмеження безплатного перевезення пільговиків (з 10.00 год. до 16.00 год.).

За словами голови Асоціації перевізників Львівщини Іван Велійка, альтеративою стрімкого зростання вартості квитків є обмеження, котрі потрібно ввести пільговикам.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.