Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

судова справа

economix.in.ua

Вівторок, 10 березня 2015, 18:00

Держслужбовець завдав збитків комунальному підприємству на 800 тис. грн.

судова справа

Правоохоронці викрили чиновника, який зловживаючи службовим становищем, завдав збитків комунальному підприємству майже на 800 тисяч гривень.

Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Як встановили правоохоронці, голова ліквідаційної комісії державного комунального підприємства неналежним чином провів інвентаризацію основних засобів, нематеріальних активів, товарно-матеріальних цінностей, грошових коштів та документів підприємства. Внаслідок недбалого ставлення держслужбовцем до виконання своїх посадових обов’язків, підприємство зазнало значних збитків.

Зокрема, працівники міліції встановили, що чиновнику були достовірно відомі факти викрадення водопровідних труб та іншого майна підприємства, проте ніяких заходів для запобігання розкрадання майна та його збереження він не вжив.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.367 (службова недбалість) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльність на строк до трьох років та зі штрафом від двохсот п’ятдесяти до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.