Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

http://www.lviv.mns.gov.ua

П'ятниця, 22 червня 2012, 10:18

У Львові на вул. Городоцькій горів будинок, є потерпілі

Під час пожежі у Львові на вул. Городоцькій, 293, одна людина загинула і троє людей травмовані. Про це повідомляє прес-служба МНС у Львівській області.

 

Вчора, 21 червня, о 23:25 на пульт зв’язку оперативно-диспетчерської служби територіального управління МНС у Львівській області надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Городоцька, 293. Займання виникло в одній з квартир на першому поверсі чотирьохповерхового житлового будинку. За вказаною адресою негайно виїхали пожежно-рятувальні підрозділи. На момент прибуття рятувальників, вогнем була охоплена житлова кімната однієї з квартир. Сходова клітина та під’їзд були повністю заповнені димом. В осередку займання вогнеборці виявили тіло власника оселі без ознак життя та ще одного непритомного чоловіка.

Одночасно з гасінням пожежі проводилась термінова евакуація мешканців. Рятувальники вивели на свіже повітря із задимленого середовища 25 мешканців. Ще чотирьох людей було врятовано. Внаслідок пожежі постраждало 3 особи, які отруїлись продуктами горіння. Потерпілих у стані різного ступеня важкості госпіталізовано до лікарень міста.

Як з’ясувалось згодом, двох жінок, які перебували у легкому ступені важкості, відпустили додому. Завдяки злагодженим діям особового складу рятувальників, пожежа була локалізована та ліквідована в максимально короткий термін. Вогонь встиг знищити диван та речі домашнього вжитку на площі 3 кв. м. Працівникам МНС вдалось не допустити подальшого розповсюдження вогню і тим самим врятувати сусідні квартири.

Причина пожежі – встановлюється.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.