Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт доріг

portal.lviv.ua

Вівторок, 10 березня 2015, 17:49

У Львові будуть нові світлофори

ремонт доріг

Сьогодні виконавчий комітет ЛМР затвердив перелік об’єктів, на реконструкцію та капітальний ремонт яких будуть виділені кошти з бюджету розвитку міста.

Головним розпорядником коштів на об'єкти призначено департамент житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Відтак, у 2015 році планується здійснити будівництво велосипедних доріжок в мікрорайоні Рясне-1 та на проспекті Чорновола; світлофорів на перехрестях вул. Хмельницького – Поліської, вул. Шевченка – Порічкової, вул. Шевченка – Величковського та вул. Науковій, 7а.

Міськрада планує здійснити реконструкцію пл. Св. Юра зі спорудженням пам’ятника митрополиту Андрею Шептицькому; пр. Свободи (від вул. Городоцької до вул. Вороного); пр.Червоної Калини; вул. Сихівської; вул. Лисенка (від вул. Марії Заньковецької до вул. Миклухо-Маклая); вул. Мечникова (від вул. Пекарської до вул. Личаківської).

Буде проведено капітальний ремонт вул. Опришківської, вул. Дивізійної, вул. Купчинського, вул. Чубинського із заміною аварійних каналізаційних та водопровідних мереж; сходів від шляхопроводу на вул. Кульпарківській до зупинки приміських поїздів на вул. Коновальця.

Також будуть здійснені аварійно-відновлювальні роботи на шляхопроводі по вул. Городоцькій, 166 та ремонт зовнішнього освітлення пішохідних переходів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.