Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Львівський будинок органної та камерної музики

www.ulvovi.com

Середа, 11 березня 2015, 11:51

У Львові музику Баха покажуть за допомогою піску

Львівський будинок органної та камерної музики

У Львівському будинку органної та камерної музики відбудеться концерт органної музики з застосуванням пісочної анімації.

 Про це повідомляє прес-служба Львівської місської ради.

Концерт відбудеться 15 березня о 19.00 год і дасть змогу не тільки почути музику Баха, а й побачити її за допомогою піску та світла. Проект підготували солістка будинку органної та камерної музики Олена Мацелюх спільно з художницею Аліною Васютою.

«Проект розповідатиме про історію музики Баха. П’ять коротких історій передаватимуть саме те, що непокоїть нас найбільше, все те, чим ми живемо сьогодні і до чого не можемо лишитись байдужими: сім’я, любов, війна. Крім цього виконуватимуться твори Р. Вагнера, К. Сен-Санса, Б. Котюка. Sand Art чи «мистецтво піску» стало відомим лише нещодавно, однак вже неодноразово з’являлося у різних шоу, але мало кому доводилося його побачити, чи спробувати», - розповідають організатори проекту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.