Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Банківські картки

www.wz.lviv.ua

Середа, 11 березня 2015, 17:33

У Львові перевірятимуть законність "Приватбанку" та "Української фінансової компанії"

Банківські картки

Облрада готує звернення в прокуратуру щодо законності фінансових установ ТОВ ФК "Українська фінансова компанія" та ПАТ КБ "ПриватБанк".

Про це сьогодні у коментарі "Варіантам" повідомила заступник голови комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Ганна Костюк.

"Сьогодні у місті виникла дуже складна ситуація з кредитними операціями. Адже рівень життя людей знизився, а фінансові установи на кожному кроці пропонують дешеві кредити. У більшості випадків люди сплачують внесок, не отримують гроші, а потім дізнаються, що стали жертвами шахраїв" - розповідає Ганна Костюк.

Відтак, депутат облради готує звернення у прокуратуру області для вирішення проблем масового шахрайства, пов’язаних з платіжними картками, та наданням кредитів.

"Щодо стосується "ПриватБанку", то були зареєстровані випадки, коли з карток клієнтів банку зникали гроші. Логічно припустити, що працівник банку надає шахраям інформацію про рахунки громадян", - наголошує Ганна Костюк.

Нагадаємо, у Львові зареєстровано 34 випадків шахрайств з платіжними картками жертвами яких переважно є клієнти "ПриватБанку".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.