Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Для учасників АТО створили групи взаємопідтримки

vidido.ua

Четвер, 12 березня 2015, 14:10

Для учасників АТО створили групи взаємопідтримки

Для учасників АТО створили групи взаємопідтримки

Сьогодні у Львові розпочинає роботу група взаємопідтримки для учасників АТО та їх сімей.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Група працюватиме кожного другого та четвертого четверга місяця у приміщенні  Шевченківської районної адміністрації.

«На даний час основною проблемою є виведення учасників АТО та членів їх сімей із стресових ситуацій шляхом залучення психологів, а також створення груп взаємопідтримки. Актуальність створення груп полягає у тому, що ми вже понад рік живемо в досить складному стані, у стані війни. Її називають по-різному, але це стан війни. За цей час вже є певні напрацювання, певні висновки, певні оцінки сучасності», - зазначила провідний спеціаліст відділу соціальної роботи Шевченківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Іванна Стеф’юк.

У групах взаємопідтримки будуть працювати сім’ї, які раніше зіткнулися з мобілізацією, передаючи досвід новим сім’ям, також буде створено мультидисциплінарну команду, яка працюватиме за індивідуальними та груповими програми з такими сім’ями. До роботи у групах будуть залучені священнослужителі, психологи та соціальні працівники. Заплановано також проведення низки тематичних зустрічей з висвітлення питань, які найбільш цікавлять учасників групи, а також проведення культурологічних акцій та різноманітних заходів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.