Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Медична допомога

guid.lviv.ua

Четвер, 12 березня 2015, 14:18

Більше 4,8 тис львів'ян вчилися надавати першу допомогу

Медична допомога

Львівські медики провели навчання з надання першої медичної допомоги.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчитися надавати першу медичну допомогу прийшли 4,8 тис. мешканців міста та близько 6 тис. мобілізованих.

"За минулий рік ми навчили 3500 людей. Станом на 10 березня 2015 року, 4800 людей пройшли у нас навчання. Приблизно дві третини – це працівники наших установ, які не мають медичної освіти, а третина – мешканці міста Львова. Це питання дуже актуальне», - розповів начальник управління охорони здоров’я ЛМР Володимир Зуб.

Окрім того, львівські медики навчали навикам надання першої медичної (долікарської) допомоги мобілізованих солдатів на Яворівському полігоні.

"Наші медичні працівники беруть участь у навчанні мобілізованих солдатів на Яворівському полігоні навикам надання першої медичної долікарської допомоги на полі бою, зокрема, в порядку самодопомоги і взаємодопомоги. І сьогодні наші працівники щодня виїжджають на полігон і навчають солдатів як на полі бою, у разі необхідності, надати допомогу. Приблизно 6 тис. мобілізованих на полігоні отримали курс надання допомоги", - повідомив Володимир Зуб. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.