Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Вул. Промислова

uk.wikipedia.org

Четвер, 12 березня 2015, 17:09

Ремонт вулиць Львова обійдеться у 6,5 млн євро

Вул. Промислова

Сьогодні на ремонт закрили частину вул. Промислової на ділянці від вул. Волинської до вул. Б.Хмельницького.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

"В цьому році ми маємо звершити роботи по ремонту доріг вздовж 6 трамвайного маршруту, а саме, на ремонт буде закрита ще вул. Хмельницького та Гайдамацька. Протяжність всіх вулиць – близько 1,5 км. На вулицях будуть поміняні комунікації, влаштовано нове дорожнє покриття в асфальті і в бруківці – буде влаштовано освітлення, відновлені тротуари", - розповів директор ЛКП "Львівавтодор" Олег Береза.

Вартість усіх ремонтних робіт – близько 6,5 млн євро. Термін виконання робіт – 6-7 місяців.

"На вул.Промисловій проектом передбачено заміну колектора, часткову заміну водопровідної системи, ремонт проїзної частини, влаштування нових трамвайних колій по технології безшумних рейок, ремонт контактної мережі, освітлення і виконати благоустрій – тобто зробити повну реконструкцію цієї вулиці. Зараз на зазначеній частині вул. Промислової тривають роботи з демонтажу контактної мережі. Завтра будуть демонтувати бордюри, далі – дорожнє покриття, рейки і поступово приступатимемо до влаштування колектора", - розповів головний інженер компанії "Онур" Олександр Добоні.

Через тиждень планується закрити на ремонт вул. Хмельницького на ділянці від вул.Донецької до вул.Гайдамацької, а згодом – Гайдамацьку.

Нагадаємо, трамвай № 6 курсуватиме по вул. Чернівецька – Городоцька – Б. Хмельницького – Замарстинівська – Торф’яна.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.