Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Траса Львів-Тернопіль

zz.te.ua

П'ятниця, 13 березня 2015, 11:12

Дороги Львівщини відремонтують за 139 млн. грн.

Траса Львів-Тернопіль

На ремонт доріг Львівщини облрада виділила 139 млн грн, ще 13 млн грн – у резервному дорожному фонді. 

Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної ради.

Зокрема, у Бродівському районі на ремонт дороги Ясенів – Золочів, Пониква – Шишківці – Батьків, Броди – Лагодів виділено 4 млн 220 тис. грн. з обласного бюджету.

У Буському районі відремонтують дорогу Золочів – Красне (5 млн 184 тис. грн), у Городоцькому районі лагодитимуть дороги Зушиці – Воля Бартатівська, Городок – Зелений Гай, Кліцко – Підзвіринець – Грімно, вартістю 8 млн 125 тис. грн.

Також на ремонт дороги Дрогобич – Довголука у Дрогобицькому районі з обласного бюджету виділять 7 млн 235 тис. грн.

У Жидачівському районі коштом обласного бюджету (3 млн 456 тис. грн) цьогоріч планують відремонтувати дві дороги – Стрий – Журавне та Розділ – Жирова, у Жовківському районі – дорогу Рава-Руська – Гайок ( 6 млн 763 тис. грн).

На Миколаївщині витратять більше 11 млн грн на ремонт п'яти доріг: Розділ – Жирова, Криниця – Більче – Волиця, Коросниця – Більче, Рівне – Більче, Криниця – Більче – Волиця. 

"Депутати прийняли Програму, затвердили розподіл коштів. Тепер Львівська обласна державна адміністрація та Служба автомобільних доріг Львівщини проводитимуть процедурні моменти – оголошуватимуть тендери, на яких визначатимуть підрядників з виконання робіт. Головне ж, на думку депутатів – щоб уже з квітня-травня розпочалися ремонтні роботи на шляхах області", - повідомив голова постійної комісії з питань промисловості, ЖКГ, транспорту та зв'язку Львівської обласної ради Михайло Задорожний.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.