Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

loda.gov.ua

П'ятниця, 13 березня 2015, 12:59

Самбірянка виборола 3 золоті медалі у чемпіонаті для спортсменів з інвалідністю

На Львівщині завершився чемпіонат України з лижних перегонів та біатлону серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату та вадами зору.

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Цього року у змаганні взяли участь 48 осіб, в тому числі 38 спортсменів та 10 спортсменів-лідерів, які представляли збірні команди Волинської, Вінницької, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Київської, Миколаївської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Черкаської, Чернігівської областей та Києва.

До чемпіонату також долучився повний склад національної паралімпійської збірної команди України з зимових видів спорту, зокрема 17 спортсменів та 10 спортсменів-лідерів.

Львівську область на національній першості представляли троє спортсменів, які змагалися на спеціальних бобах, зокрема: Наталія Полюга (м. Самбір), Володимир Турко (с. Тарнавиця, Яворівського району) та Роман Гуменюк (с. Куровичі, Золочівського району).

Три золоті нагороди у лижних перегонах (вільному класі, класичному класі та спринті) виборола дебютантка Наталія Полюга (клас LW 10-12).

Чемпіонат проходив у Західному реабілітаційно-спортивному центрі Національного комітету спорту інвалідів України у селі Яворів Турківського району.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.