Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

українсько-російський кордон

te.org.ua

Понеділок, 16 березня 2015, 09:59

Україна скасувала малий прикордонний рух з Росією

українсько-російський кордон

Відсьогодні всі росіяни зможуть потрапити в Україну тільки через міжнародні та міждержавні пункти пропуску за паспортами для закордонних поїздок.

Про це повідомляє Дело.

З 16 травня відповідно до постанови Кабінету міністрів України №86 вводяться тимчасові обмеження на перетин державного кордону України жителями прикордонних регіонів Російської Федерації.

Зокрема з 16 березня призупиняється пропуск через російсько-український державний кордон жителів прикордонних регіонів РФ в місцевих пунктах пропуску.

Прикордонний контроль та пропуск через кордон цієї категорії осіб здійснюватиметься в міжнародних та міждержавних пунктах пропуску за паспортними документами для закордонних поїздок. Внутрішні паспорти громадян РФ та свідоцтва про народження (для дітей до 14 років) для в'їзду в Україну будуть недійсними.

Перебувати на території України жителі прикордонних регіонів РФ зможуть 90 днів протягом 180 днів з дати першого в'їзду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.