Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Вертоліт

uk.wikipedia.org

Вівторок, 17 березня 2015, 11:18

Львівщина передасть Дніпропетровську вертоліт

Вертоліт

Облрада планує надати громаді Дніпропетровської області вертоліт за 35 млн 994 тис. грн.  

Про це повідомляє "Наші гроші.Львів".

Ініціатором передачі виступила Дніпропетровська облрада, яка звернулась до Львівської облради.

Йдеться про медичний вертоліт КА-226, який був конфіскований львівською митницею ще у 2009 році. Він був виготовлений на замовлення МНС Росії, але так і не розмитнений. Його разом із трьома конфіскованими митницею автомобілями його передали у розпорядження ЛОДА у березні 2013 року.

Наприкінці 2013 року вертоліт був у розпорядженні Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, однак його ремонт вартує 1,5-2 млн грн.

У зауваженнях юридичного відділу до проекту рішення написано, що облрада не наділена достатніми повноваженнями для передачі майна у спільну власність територіальної громади Дніпропетровщини.

"У проекті не міститься достатньої інформації щодо майна, яке передається, зокрема про "експлуатаційно-технічне майно", – написав начальник юридичного відділу Львівської облради Андрій Мельник.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.