Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Обсяг бюджету Львівщини збільшено на 1 млрд грн.

oblrada.lviv.ua

Вівторок, 17 березня 2015, 11:58

Обсяг бюджету Львівщини збільшено на 1 млрд грн.

Обсяг бюджету Львівщини збільшено на 1 млрд грн.

На Львівську область з державного бюджету виділено субвенсій на 791 млн грн, з них на реконструкцію Львівського обласного перинатального центру – 45 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Також на 88,3 млн грн здійснено перерозподіл фінансового ресурсу обласного бюджету.

"Сума первинного бюджету, який був затверджений в січні, становить 6,6 млрд грн. Сьогодні на засіданні розглядають вже друге уточнення показників до бюджету на рівні 791 млн грн (під час першого, сума уточнення становила близько 200 млн грн). Відтак, обсяг обласного бюджету на 2015 році буде збільшено майже на 1 млрд грн.", - повідомив директор департаменту фінансів ЛОДА Олег Демків. 

За його словами, кошти будуть скеровані на надання пільг та житлових субсидій (збільшено розмір коштів на 52%). Загальна сума приросту коштів сягає 739 млн грн. 

Водночас до обласного бюджету передбачено перерахування субвенційного ресурсу в розмірі 6,8 млн грн – на часткове фінансування дитячо-юнацьких спортивних шкіл, 45 млн грн – на реконструкцію Львівського обласного перинатального центру.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.