Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Верховна рада

pravda.lutsk.ua

Вівторок, 17 березня 2015, 17:58

Шухевич проголосував проти особливого статусу для Донецької та Луганської областей

Верховна рада

Із львівських нардепів 4 не з'явилися на засідання, а 1 проголосував проти.

Сьогодні, 17 березня, на пленарному засіданні Верховна рада прийняла проект постанови "Про визначення окремих районів, міст, селищ і сіл Донецької та Луганської областей, в яких запроваджується особливий порядок місцевого самоврядування" (№2374).

"До окремих районів, міст, селищ і сіл Донецької та Луганської областей, в яких відповідно до Закону України "Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей" тимчасово запроваджується особливий порядок місцевого самоврядування, належать райони або їх частини, міста, селища і села, що знаходяться на територіях, які розташовані між державним кордоном України з Російською Федерацією, урізом води Азовського моря та лінією, яка визначена додатком до цієї Постанови, що відповідає Мінському меморандуму від 19 вересня 2014 року", - йдеться у постанові.

За відповідне рішення проголосували 296 нардепів з 226 мінімально необхідних.

Проголосували "За" такі нардепи зі Львівщини: Батенко Т.І. (Блок Петра Порошенка), Антонищак А.Ф. (Блок Петра Порошенка), Березюк О.Р. (Самопоміч), Гопко Г.М. (Самопоміч), Васюник І.В. (Народний фронт), Кадикало М.О. (Народний фронт), Левус А.М. (Народний фронт), Хміль М.М. (Народний фронт), Величкович М.Р. (Народний фронт), Кацер-Бучковська Н.В. (Народний фронт), Парубій А.В. (позафракційний), Шурма І.М. (Опозиційний блок), Дубневич Я.В. (Блок Петра Порошенка), Дубневич Б.В. (Блок Петра Порошенка), Мусій О.С. (Блок Петра Порошенка), Лопушанський А.Я. (Блок Петра Порошенка), Подоляк І.І.(Самопоміч), Юринець О.В.(Блок Петра Порошенка), Лаврик О.В. (Самопоміч), Скрипник О.О. (Самопоміч), Сидорович Р.М.(Самопоміч), Підлісецький Л.Т.(Самопоміч), Кіраль С.І. (Самопоміч), Добродомов Д.Є. (Блок Петра Порошенка), Матківський Б.М. (Блок Петра Порошенка), Кубів С.І. (Блок Петра Порошенка), Бондар М.Л. (Народний фронт).

Не з'явилися на засідання Парасюк В.З. (позафракційний), Козак Т.Р. (Опозиційний блок), Кіт А.Б. (Блок Петра Порошенка),Єднак О.В. (Самопоміч),

"Проти" проголосував Шухевич Ю.Р. (Радикальна партія Олега Ляшка).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.