Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

job-sbu.org

П'ятниця, 22 червня 2012, 12:00

У Львові посадовця засудили на 5 років за фіктивні протоколи

Прокуратура Львівської області притягнула до відповідальності воєнізованого охоронця Львівської залізниці, який складав фіктивні протоколи. Чоловіка ув’язнили на 5 років, - повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

Встановлено, що вказана особа, у повноваження якої входило складення адміністративних протоколів та притягнення до адміністративної відповідальності осіб, з метою створення видимості роботи склала фіктивні протоколи щодо попередження травмування громадян на коліях.

Органами прокуратури до суду скеровано кримінальну справу щодо працівника правоохоронного органу, який будучи старшим стрільцем наряду оперативної групи стрілецької команди на ст. Львів ВП «Перший загін воєнізованої охорони» Львівської залізниці, виніс 6 постанов про адміністративні правопорушення, відносно осіб, які вказаних правопорушень не вчиняли.

Вироком Залізничного районного суду м. Львова чоловіка засуджено до 5 років ув’язнення з позбавленням права обіймати посади в правоохоронних органах строком на 1 рік.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.